Finally Fit

Contacteer ons!

Bel ons
Beweeg jezelf gezond

Finally Fit is je deskundige bewegingscoach in Turnhout.

Als personal coach wil ik je zeker niet dwingen om dagelijks enkele uren in de fitness door te brengen. Wat ik wel wil doen, is je laten zien hoe je beweging in je huidige levensstijl kunt integreren. Maak daarom gerust een afspraak en schakel mij in als je bewegingscoach te Turnhout!

Sporten, waar en wanneer het lukt voor jou!

Sporten kan soms een hele opgave zijn. Het lijkt wel alsof je er steeds tijd en geld voor over moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan het forse prijskaartje van dat ene fitnessabonnement. Bovendien moet je ook nog eens de tijd vinden om naar de sportschool te gaan.

Sporten kan echter ook helemaal anders! Wanneer je bijvoorbeeld weinig tijd hebt, kom ik bij je thuis eens kijken naar hoe je leeft en wat je mogelijkheden zijn. Heb je bijvoorbeeld maar af en toe een kwartiertje tijd? Dan kun je dat kwartiertje gebruiken om thuis enkele oefeningen te doen, met bijvoorbeeld een stoel of een fles water als hulpmiddel. Dat is helemaal gratis en kost je maar een kwartiertje tijd!

Excuses als ‘geen tijd’ en ‘geen geld’ gaan dus niet meer op. Sporten kan iedereen! We hebben alleen soms net dat duwtje in de rug nodig. Kriebelt het al om te beginnen met sporten? Ik begeleid je graag als begeleidingscoach in heel Turnhout en omstreken. Maak gerust een afspraak!

Clikc+