Finally Fit

Contacteer ons!

Bel ons
You’ll never run alone!

Finally Fit biedt loopbegeleiding en loopanalyse in Turnhout.

Lopen is een zeer toegankelijke sport. Ikzelf ben ook al enkele jaren gebeten door de loopmicrobe. Nu help ik anderen die willen gaan lopen, maar nog op zoek zijn naar de gepaste begeleiding. Zo bied ik bij Finally Fit onder meer loopbegeleiding en loopanalyse vanuit Turnhout. Trek dus je loopschoenen aan en contacteer me voor meer informatie!

Iedereen kan lopen!

Lopen is gratis en je kunt het doen waar en wanneer je maar wilt. Dit is ideaal voor iemand die niet weet hoe hij sport in zijn leven moet inpassen. Bovendien is er niets zo gezond als lopen in de gezonde buitenlucht.

Ikzelf heb als astmapatiënt in 2014 mijn eerste halve marathon uitgelopen. Dat ging met vallen en opstaan, maar ik bleef doorzetten. Als ik het kan, dan kan iedereen het. Vandaar dat ik iedereen aanmoedig om zijn loopschoenen aan te trekken en die bijzondere runner’s high te beleven.

Sta je al na een paar minuten lopen aan de kant uit te puffen? Geen nood: een loopconditie bouw je zeer snel op. In het begin is het waarschijnlijk nog zwaar, maar na even doorzetten heb je het hardloopvirus al snel te pakken. Het resultaat? Je voelt je fitter, hebt meer energie en voelt je ontspannen. Lopen helpt bovendien ook bij het afvallen en is goed voor het hart en de bloedvaten.

Zoek je iemand die je loopbegeleiding en loopanalyse kan bieden in Turnhout en omstreken? Dan kun je bij mij terecht! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Clikc+