Finally Fit

Contacteer ons!

Bel ons
Van couch tot coach!

Finally Fit is je personal coach in Turnhout!

Finally Fit is een personal coach in Turnhout die jou graag het gezonde pad op helpt. Samen stellen we een bewegings- en voedingsschema voor je op, aangepast aan je gewoontes en agenda. Berg je excuses dus maar op, want iedereen kan dit! Neem snel contact met mij op en zet de eerste stap naar een gezonder leven.

Alles op maat, ook je trainingsschema

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk met een personal coach? Eerst houden we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan krijg ik een duidelijker beeld van je levensstijl. Ook bespreken we welk doel je voor ogen hebt: wil je afvallen, conditie opbouwen of gewoon gezonder en fitter door het leven gaan?

Aan de hand van deze informatie bekijken we wat voor jou de beste opties zijn en stellen we een trainingsschema op. Dit schema moet in de eerste plaats haalbaar zijn en passen in je dagindeling.

Standaard trainingsschema’s zal je bij Finally Fit nooit tegenkomen. Wat werkt voor de een, werkt niet automatisch ook voor de ander. Iedereen heeft immers een ander tijdsschema, andere levensgewoontes en andere interesses. Ik kijk enkel naar jouw specifieke situatie, met jouw huidige eetschema, jouw tijdsbesteding en eventuele allergieën of speciale voedingseisen.

Ik wens iedereen een gezonde levensstijl toe. Daarom houd ik mijn prijzen bewust laag. Zo kan iedereen genieten van begeleiding op maat. Vanaf € 35 stel ik bijvoorbeeld al een trainingsschema voor je op en voor € 65 heb je een volledig bewegings- en voedingsschema voor een maand.

Heb je interesse in begeleiding van een personal coach en woon je in Turnhout of omstreken? Dan help ik je bij Finally Fit graag verder! Bel nu om een afspraak te maken en om jouw specifieke situatie te bespreken.

Clikc+