Finally Fit

Contacteer ons!

Bel ons
Let’s get fit!

Personal training in Turnhout? Bij Finally Fit!

Ik ben Linda Meeus, personal coach bij Finally Fit. Ik help je graag op weg naar een fitter leven. Ik bied begeleiding in verband met sport en voeding, helemaal aangepast aan jouw tijdschema en profiel. Wil je ook op zoek naar de fittere versie van jezelf? Neem dan contact met mij op voor personal training in Turnhout.

’Als ik het kan, kun jij het ook!’

In tegenstelling tot de meeste personal trainers is sporten voor mij nooit een evidentie geweest. Ik ben astmapatiënt en liep door de jaren heen ook allerhande sportblessures op. Het was voor mij dus even zoeken om op een gezonde en evenwichtige manier sport in mijn leven te integreren.

Omdat ik zelf heb ondervonden hoe persoonlijk sporten en gezond eten kan zijn, besef ik de waarde van een persoonlijk en aangepast trainingsschema. Sporten en gezonde voeding past bij iedereen in het leven, maar telkens op een eigen, persoonlijke manier. Met die intentie ben ik Finally Fit begonnen.

Heb je een druk huishouden, een drukke baan of lukt sporten niet goed vanwege gezondheidsproblemen? Voor iedereen bestaat er een manier om toch op een gezonde manier door het leven te gaan. Als ik het kan, kun jij het ook!

Ben je op zoek naar personal training in de omgeving van Turnhout of heb je interesse in mijn diensten? Ik wil graag samen met jou de fitste versie van jezelf naar boven halen. Contacteer mij snel en let’s get fit!

Clikc+